П`ятниця, 29 Березня 2024, 16:15
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаємо Вас Гість | RSS

Тетерівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Ніни Сосніної

Меню сайту
Поділитися
Наше опитування
Чи маєте Ви відношення до школи?
Всього відповідей: 347

Головна » 2019 » Вересень » 10 » Свято Першого Дзвоника у Тетерівській школі
19:59
Свято Першого Дзвоника у Тетерівській школі

2 вересня  Тетерівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ніни Сосніної, як і всі навчальні заклади громади, проводила урочистості до Дня Знань та початку нового 2019/2020 навчального року.

День розпочався з проведення першого організаційного уроку у 1-11 класах. О 9.00 вся школа зібралася на пришкільному майданчику для проведення  Свята Першого Дзвоника «У шкільному  родинному колі».

ФОТОРЕПОРТАЖ  Свята Першого Дзвоника

На святі в урочистій атмосфері прийняли до дружної шкільної родини 42 першокласника та їх батьків – кожен першокласник отримав нагрудний знак учня Тетерівської школи та НАКАЗ від старшокласників.

ФОТОРЕПОРТАЖ Подорожі першокласників по школі

По завершенню святкового дійства на майданчику всі розійшлися по класним кімнатам на перший в цьому навчальному році урок, а першокласники, отримавши Маршрутні листи відправилися в екскурсійну подорож по школі «В пошуках скарбів». Діти побували  в «Читай-граді» (шкільній бібліотеці), «Центрі управління шкільним життям» (учительській) та  «КПП школи» (кабінет директора). Подорожуючи по школі, діти знайомилися зі школою, її правилами, виконували різноманітні завдання та відгадували загадки. За вдалі відповіді та виконання завдань на кожній із зупинок  для першокласників були підготовлені солодкі призи – цукерки, печиво, морозиво.

ФОТОРЕПОРТАЖ Першого дня у школі

А до наших найстарших – до одинадцятикласників – завітав Дід Мороз і привітав їх з початком Нового навчального року та приніс частування – морозиво, печиво та цукерки.

Протягом дня учні школи, їх батьки, учителі  та працівники школи могли зробити яскраві фото у прекрасно оформленій фотозоні.

        

Святковий день завершився. А приємні спогади про свято залишаться надовго.

Особливі слова вдячності педагогічний та учнівський колектив школи хоче висловити жителям нашої громади – Семенову Андрію, Даниленко Сергію, Іосіфову Миколі та Ковальському Валентину  за солодкі дарунки дітям; а нашому дизайнеру – Рудніченко Жанні за прекрасно оформлену фотозону.

Переглядів: 576 | Додав: uvkm | Теги: Перший дзвоник, Тетерівська школа | Рейтинг: 0.0/0
ОГОЛОШЕННЯ
Ділимося досвідом
Материалов за текущий период нет.
Форма входу
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Яндекс-пошук
Пошук на сайті
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024