Четвер, 18 Квітня 2024, 10:48
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаємо Вас Гість | RSS

Тетерівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Ніни Сосніної

Меню сайту
Поділитися
Наше опитування
Чи маєте Ви відношення до школи?
Всього відповідей: 347

Головна » 2018 » Вересень » 6 » Перший урок у школі
19:14
Перший урок у школі

3-го вересня новий навчальний рік у школі розпочався першим уроком. Перший урок в навчальному році — важлива подія як для  учнів, так і для їхніх батьків та вчителів. Важливо, щоб початок нового навчального  року налаштував дітей на навчання, дав їм достатню мотивацію та корисні роздуми. Головна мета Першого уроку – окреслити роль України у світі та приналежність її до європейської сім’ї народів; формування в учнів нового європейського світогляду, національної свідомості, поваги до рідної мови, зацікавленість її розвитком; розуміння цінності та неповторності кожної мови та держави світу.

Кожен клас обрав свою тему. Та в кожному класі так чи інакше, а мова йшла про нашу Україну, про її багатостраждальну історію, про те, що ми всі переживаємо нині і на що розраховуємо в майбутньому, про війну і мир, про людські цінності, євросоюз та про рідну нашу школу…

Під час проведення першого уроку у кожному класі  звучали українські пісні та вірші, побажання миру нашій державі, розповіді про видатних людей України, учні здійснили  віртуальні подорожі Україною та країнами ЄС, складали пазли карти України. Тематика уроків охоплювала різноманітні сторони життя нашої Батьківщини:  «Діти об’єднують Україну»; «Я люблю свою країну»; «З Україною в серці», «Україна – це ми!», «Моя Україна – найкраща у світі!»; «Ми - українці!»,«Розкажемо Європі про себе»; «Українці серед інших європейських націй»; «Україна  і ЄС»; «Ми прагнемо миру».

Перший урок підкреслив цінність загальнолюдських прав і свобод людини, наголосив на тому, що кожен громадянин повинен з повагою ставитися до мови та культури держави, популяризуючи здобутки та досягнення України у світі, впевнено використовуючи засоби комунікації для налагодження конструктивного діалогу, співпраці, порозуміння.

Перший урок ще раз підтвердив, що  наші учні розуміють всі труднощі сьогодення, підтримують  обраний Україною шлях, переживають за її і своє майбутнє і прагнуть зробити все, щоб воно було таким, про яке мріється нам усім…

Переглядів: 585 | Додав: uvkm | Теги: Тетерівська школа, перший урок | Рейтинг: 0.0/0
ОГОЛОШЕННЯ
Ділимося досвідом
Материалов за текущий период нет.
Форма входу
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Яндекс-пошук
Пошук на сайті
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024